Om mig og bloggen

.
.
Tina Frisch fra Kale and tellMit navn er Tina Frisch. Velkommen til min blog, Kale and tell.

Den beretter om min kærlighed til grøn mad og planter. De gør mig glad i både mave og sind, og det vil jeg gerne dele med mine læsere. Følg linkene for at læse mere om maden og om min krukkehave.

Siden jeg var barn, har jeg elsket at læse kogebøger. En lidt besynderlig interesse for en 11-årig, kunne man mene.
Min grøntsagsnysgerrighed blev nok grundlagt, da min mor var vegetar i min barndom, omend 1980erne i nutidens perspektiv fremstår noget kålforskrækket. Også derfor er jeg ikke særlig tilbageskuende i min mad. Jeg ser hellere ud i verden.

Kiss and tell [amr.; talemåde] At fortælle de intime detaljer om ens erobringer.
Kale [eng.]
Grønkål og andre nærtbeslægtede kåltyper.Kaleandtell_grønkål

Jeg er biolog og ph.d. i biokemi, og min forskningsbaggrund fornægter sig ikke, når man ser på min eksperimenterende tilgang til madlavning og hobbyplantedyrkning. Jeg kan lide at planlægge og at evaluere resultaterne, men vigtigst er det, at jeg hygger mig med processen.

Min faglige baggrund afspejler sig i min begejstring for planter, nyttedyr og småfugle. Jeg synes, at det er noget af det hyggeligste, når den samme sommerfugl besøger altanen dag efter dag.

Jeg opsøger gerne ny viden og oplevelser, men jeg har også et nøgternt forhold til sund mad, og jeg dyrker ikke upragmatiske kostluner.

 

Kaleandtell_RogT

Rasmus er min livsledsager, kunsthistoriker og hovedmotivator bag denne blog. Han er god til at sætte pris på mine eksperimenter i både køkken og på altan, og sammen diskuterer og evaluerer vi, især mad og drikke. Jeg sætter stor pris på, at han faktisk fokuserer opmærksomt, når jeg har brugt tid på at lave mad til os. Vi synes begge, at det er sjovt at snakke om mad og finde ord for smage og konsistenser.

 

Ophavsrettigheder og retningslinjer

Alle billeder på bloggen er taget af mig, med mindre andet er angivet. Derfor tilhører rettigheden til billederne mig, og de må ikke gengives af andre uden min tilladelse.

Alt bloggens materiale, tekst og opskrifter er forfattet af mig, Tina Frisch, med mindre andet er angivet, og tilhører ophavsretligt mig. Det må derfor ikke kopieres eller på anden måde gengives uden mit samtykke, med mindre der tydeligt henvises til bloggen, Kale and tell, samt angives link til blogposten.

Du må gerne printe og følge bloggens opskrifter, men du må kun distribuere dem, herunder blogge om dem, hvis du tydeligt henviser til min blogpost med link samt angiver mit blognavn, Kale and tell.

Kontakt mig gerne, hvis du er i tvivl om, hvordan bloggens materiale må bruges.

Vilkår for brugen af RSS og andre feeds
Feeds stilles udelukkende til rådighed for enkeltpersoners private brug og ikke til nyhedsoversigter, der er tilgængelige for andre eller som på anden måde udnyttes kommercielt.
Dette gælder hvad enten feeds stilles til rådighed gratis eller mod betaling.

 

Kontakt